Občerstvení na hřišti

Články

Automatický závlahový systém pro fotbalové hřiště SK Chroustovice

Tento projekt je spolufinancován Pardubickým krajem – Individuální dotace v oblasti sportu a volnočasových aktivit

logo-kraj

V průběhu roku 2020 se nám za významného přispění Pardubického kraje a dalších větších či menších sponzorů podařilo na našem hřišti vybudovat automatický závlahový systém. Tímto bychom všem, kteří se na akci jakkoliv podíleli, chtěli poděkovat a vyjádřit vděk za jejich podporu.

Projekt realizovala firma Závlahy Petr Machač, panu Machačovi i všem jeho pracovníkům bychom chtěli poděkovat za vstřícný, rychlý a profesionální přístup.

Závlahový systém, navržený pro travnatou plochu fotbalového hřiště umožní automatickou dodávku vláhy pro optimální růst trávníku – automatická závlaha umožňuje rovnoměrnost zálivky, možnost zálivky v nočních či ranních hodinách (úspora vody, vhodnější pro trávník) a rovněž absenci osob zajišťujících ruční zálivku. Významnou měrou podpoří udržení zdravého travního porostu po celé ploše hřiště, cílené změkčení povrchu přispěje ke snížení úrazovosti hráčů a zároveň poskytne adekvátní kvalitu trávníku pro přípravu družstev mládeže i mužů.

Systém závlahy je zcela v provozu již od začátku července, naplňuje veškerá naše očekávání, jeho funkčnost je bezchybná a kvalita trávníku se zlepšuje s každým dalším dnem.

Kalendář událostí

Partneři